Over ons

Persoonlijke opvolging voorop

 
 
Zaakvoerder Jort Willems werkt jarenlang in loondienst en bekwaamde zich zo in airconditioning, ventilatie, elektro- en koeltechnieken. Tot hij besloot de stap te zetten en een eigen zaak op te bouwen in Evergem. Zijn ambitie? Projecten afwerken tot in de puntjes en u als klant helpen met alle mogelijke technische problemen.
 
 
Bij Jort Willems bent u dus als klant geen nummer, maar een persoon die zo goed mogelijk geholpen moet worden. Daarom werken wij graag in heel nauw overleg, zodat we uw project zo goed mogelijk volgens uw persoonlijke wensen kunnen afwerken. We staan bijgevolg ook klaar om al uw vragen te beantwoorden over productmerken, afwerkingsmethodes, prijzen en termijnen.

Met een vakman in zee

Airconditioning, ventilatie en koelinstallaties: dat is ons vak. Maar centraal staat altijd de klant. Uw zekerheid? Wij plaatsen alleen de beste toestellen en pompen, en combineren die installatie met knowhow en oog voor detail bij de afstelling ervan. Ondervindt u problemen met uw bestaande airco- of ventilatietoestel? Ook dan helpen wij u zo snel mogelijk. Klaar voor een beter binnenklimaat?

 

 

Kwaliteit voorop

Start u met een nieuwbouw- of renovatieproject? Plant u werken in uw privé- of professionele omgeving? Ga dan wat betreft ventileren en klimatiseren in zee met een specialist. Niet alleen werken wij met de beste materialen en kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde producenten, wij staan daarnaast garant voor een doorgedreven opvolging. Zodat uw systeem na onze installatie ook blijft renderen.

 

 

Ecologische oplossingen

Laat de plaatsing van uw ventilatie niet aan het toeval over, maar kies voor een duurzame oplossing. Het is immers een must indien u een gezond leefklimaat wilt realiseren - vergeet niet dat u 85 procent van uw tijd binnenshuis doorbrengt! Willems Jort staat daarom niet alleen in voor een vakkundige montage, maar doet er ook alles aan om op vlak van klimatisatie de meest energiezuinige en ecologisch oplossing aan te bieden.

 

 

Van eerste contact tot afwerking

Ventileren is een techniek die bijzondere expertise vereist. Expertise die Willems Jort uit Evergem in huis heeft. Wilt u een zorgeloze projectuitvoering tegen een correcte prijs waar achteraf niét meer van wordt afgeweken? Dan moet u bij Jort Willems zijn. Bel of mail ons voor een afspraak, of voor een gedetailleerde offerte op maat!

Van eerste contact tot afwerking

Op zoek naar het meest geschikte ventilatie- of airconditioningsysteem voor uw woning, appartement, kantoor of bedrijf? Wij bespreken graag samen met u de mogelijke ontwerpen en hun voordelen. Vervolgens maken wij een gedetailleerde offerte. Neem vandaag nog contact op met ons, we maken meteen een afspraak!