Koelinstallaties

Koelinstallaties

Ook voor de verkoop & plaatsing van koelinstallaties bent u bij Willems Jort aan het juiste adres, dit voor zowel industriële als particuliere toepassingen.

 

Bij ons kunt u terecht voor koelcellen op maat, frigo's en winkelinrichtingen (koelstoven, ijswatermachines,...). Willems Jort plaatst uw koelcel met uiterste vakkundigheid én uiteraard volledig afgestemd op uw behoefte.

 

Een koelinstallatie bij u thuis

Ook levert Willems Jort koelinstallaties op maat van uw woonst. Meer en meer wordt een koele berging vervangen door een koelcel op maat. Dit omdat het laatste tal van voordelen heeft; meer opslagcapaciteit, lager energieverbruik, efficiënter gebruik van de ruimte,...

 

Heeft u interesse naar een koelinstallatie op maat van uw woonst? Dan staat Willems Jort u graag bij met advies, een naadloze integratie en top-notch service na verkoop.

Van eerste contact tot afwerking

Op zoek naar het meest geschikte ventilatie- of airconditioningsysteem voor uw woning, appartement, kantoor of bedrijf? Wij bespreken graag samen met u de mogelijke ontwerpen en hun voordelen. Vervolgens maken wij een gedetailleerde offerte. Neem vandaag nog contact op met ons, we maken meteen een afspraak!