Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning is vandaag niet meer weg te denken in nieuwbouwpanden. Ook bij renovatieprojecten wordt er steeds meer naar gevraagd. Jort Willems te Evergem bestudeert uw privé- of professioneel project en installeert vervolgens met oog voor detail en rendement de juiste luchtwarmtepomp.

 

Deze luchtwarmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft die af in de centrale verwarming. Een luchtwarmtepomp kan de lucht zowel verwarmen als afkoelen. De installatie vraagt een investering, maar de terugverdientijd is kort wegens het gunstige effect op de EPB-berekening en het feit dat de pomp meer energie oplevert dan verbruikt!

 

Uw garantie? Een aangenaam binnenklimaat én vijf jaar garantie op uw toestel (indien van Fujitsu). Wij bieden u vier mogelijke systemen aan, elk met hun eigen voordelen. Vraag ernaar!

 

 

Willems biedt zijn klanten 4 soorten systemen, elk met hun eigen voordelen:

1. Singlesplit-systeem

Deze airco bestaat uit 1 buitentoestel en 1 binnentoestel. Hij is geschikt om 1 ruimte te koelen (of meerdere met behulp van kanaalmodellen).

 

2. Multisplit-systeem

Dit systeem heeft naast 1 buitentoestel meerdere binnentoestellen. Voor elke ruimte is de temperatuur apart regelbaar.

 

3. VRF-systeem

Dit aircosysteem is ideaal voor middelgrote en grote gebouwen. U hebt een ruime keuze aan binnentoestellen en bedieningen.

 

4. Chiller-systeem

Een chiller gebruikt de techniek van een warmtepomp. Het grote voordeel van een chiller is dat er gekoeld kan worden onder de omgevingstemperatuur. Hierdoor bespaart u energie, en dus ook kosten!

Van eerste contact tot afwerking

Op zoek naar het meest geschikte ventilatie- of airconditioningsysteem voor uw woning, appartement, kantoor of bedrijf? Wij bespreken graag samen met u de mogelijke ontwerpen en hun voordelen. Vervolgens maken wij een gedetailleerde offerte. Neem vandaag nog contact op met ons, we maken meteen een afspraak!